Prestashop Upgrade 1.7

Prestashop Upgrade

Alege cea mai buna echipa de experti PrestaShop ca sa-ti aduca magazinul online la nivelul urmator! In plus, iti oferim si o tema profesionista adaptata business-ului tau. Ne ocupam de tot!

psu-V1.0

Pret: 450,00 €(fara TVA)

2 Imagini de prezentare

Versiune Prestashop:

Toate Versiunile, 1.7.x, 1.6.x, 1.5.x

Schimbari de baza:

Nu

Modificarile bazei de date:

Nu

Multishop compliant:

Da

Avem o echipa dedicata si cu o ampla experienta in tot ceea ce tine de PrestaShop. Toate serviciile de upgrade includ instalarea si configurarea unei teme profesioniste. Noi masuram rata de succes prin a nu avea niciun esec!

Actualizeaza-ti Shopul

De ce sa ne alegi pe noi?

 • Pentru ca ai nevoie de un Upgrade de succes chiar acum.
 • Pentru ca ai Lucruri mai bune de facut decat supravegherea unei echipe de novici.
 • Pentru ca vrei sa fie Rapid.
 • Pentru ca vrei un lucru Bine facut.
 • Pentru ca ai nevoie de Siguranta unei echipe profesioniste.
 • Pentru ca nu vrei sa te expui la Niciun Risc.
 • Pentru ca ai nevoie de Garantie ca upgrade-ul e bine facut.
 • Pentru ca vrei Cel ma bun si nu te multumesti cu mediocru.

Metodologia realizarii unui Upgrade

Esti la doar 5 pasi distanta de noul tau magazin uimitor!

 • 1

  Date

 • 2

  Upgrade

 • 3

  Tema noua

 • 4

  Ajustari

 • 5

  Finalizare


Informatiile sunt in siguranta iar magazinul va functiona fara intreruperi.

Vom duplica magazinul pe unul dintre serverele noastre de test, asigurandu-ne ca nu se pierd informatii (produse, baza de date cu clienti, comenzi si statistici). Acest proces are loc pe serverele noastre pentru a nu incarca spatiul de stocare si memoria pe serverul dvs. Astfel nu va fi nevoie sa platiti suplimentar serviciile de hosting doar pentru aceasta ocazie. Avem noi grija de tot.
Intre timp, magazinul existent va continua sa functioneze, sa aduca vanzari si sa genereze profit fara intrerupere. Nu se vor face modifcari in magazinul functional, nu se va face upgrade-ul direct pe el.

Upgrade de succes la cea mai noua versiune PrestaShop

Facem upgrade-ul pe serverul nostru de test si ne asiguram ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Trebuie sa tineti cont de faptul ca in cazul modulelor dezvoltate de terte parti (adica nu cele care vin standard cu PrestaShop). Dezvoltatorii acestor module vor trebui sa va furnizeze modulele aduse la curent cu cea mai recenta versiune PrestaShop iar acestea vor trebui instalate si activate de catre dvs. Daca totusi aveti ne voie de ajutor aici, contactati-ne cu incredere.
Un Upgrade PrestaShop se realizeaza FARA DOWNTIME. Site-ul va fi complet functional in timpul procesului de upgrade, al instalarii temei si al realizarii modificarilor finale necesare pentru a pastra aceesi structura a site-ului. Nu veti pierde niciun fel de informatii deoarece toate vor fi importate in noul magazin.

Instalarea unei noi teme, Superba si Adaptabila.

Aveti optiunea de a utiliza tema existenta daca aceasta are o versiune compatibila cu noul PrestaShop sau puteti profita de temele profesioniste oferite de catre noi. Acestea au nenumarate unelte de care puteti profita pentru a crea elemente uimitoare pe paginile site-ului. Alegerea temei ne duce automat la urmatorul pas despre care multi clienti nu stiu, mai exact "Servicii legate de upgrade" pe care alte companii ori nu le stiu, ori le ignora.

Modificari si ajustari ale temei in concordanta cu site-ul.

Noua tema poate probabil arata superb in versiunea demo insa in momentul in care este instalata pe un site existent care avea initial alta tema, lucrurile rar sunt la fel de frumoase.
Dar nu va faceti griji in aceasta privinta. Ne vom asigura ca fiecare structura sa ramana neschimbata in afara de design, cromatica si alte elemente specifice aduse de noua tema.

Finalizare Upgrade

Dupa realizarea tuturor ajustarilor si modificarilor, site-ul va fi riguros testat. Apoi vi-l oferim pentru testare si vom astepta feed-back si sugestile dvs.
Dupa ce avem OK-ul dvs. si siguranta ca sunteti multumiti de munca efectuata in limita contractului, versiunea noua va fi lansata fara a opri functionalitatea site-ului si in consecinta vanzarile din magazin.


CERE O OFERTA PENTRU UPGRADE

Considerati ca a sosit timpul pentru un upgrade al magazinului dvs. PrestaShop?

De ce nu ati facut acest pas pana acum? Nu il puteti face singur sau nu gasiti o companie de incredere care sa va ajute?

Probabil acestea sunt motivele. Un astfel de proces poate implica multe batai de cap daca il incepeti fara asistenta de la o echipa experimentata. Riscurile sunt multe: un upgrade esuat, pierderea informatiilor si chiar pierderea intregii munci de pana atunci.

Insa merita daca lasati o echipa profesionista sa se ocupe deoarece beneficiile unei noi versiuni de PrestaShop sunt multe: viteza la incarcarea paginilor, un magazin cu design modern si Responsive, cu mult peste ce aveti in momentul de fata. Astfel veti fi cu un pas inaintea competitiei si veti avea posibilitatea de a genera mai multe vanzari si in consecinta profit.

Ori tii pasul cu tehnologia, ori ramai in urma.

Poti avea un magazin modern mult dorit!

Cere un Upgrade ACUM!

Ce iti ofera echipa noastra: Liniste Lipsa grijilor.

Orice problema ar aparea pe parcurs, ne vom ocupa de ea si o vom rezolva. Lasa-ne pe noi sa ne facem treaba astfel ca tu sa poti lucra la alte metode de a-ti imbunatati magazinul. Poti incepe lucrul la un newsletter creativ, la analiza statisticilor sau de ce nu relaxandu-te impreuna cu familia?

Magazinul tau este in siguranta si e la doar cativa pasi de a deveni mult mai bun. Lucram atat de repede incat nu trebuie sa te interesezi daca progreseaza sau nu lucrurile. Vei putea urmari constant progresul.

Metodologia descrisa mai sus pe care o folosim la fiecare update iti va asigura linistea si lipsa oricarei griji.

Versiune Prestashop Toate Versiunile, 1.7.x, 1.6.x, 1.5.x
Schimbari de baza Nu
Modificarile bazei de date Nu
Multishop compliant Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Prestashop Upgrade 1.7

Prestashop Upgrade 1.7

Alege cea mai buna echipa de experti PrestaShop ca sa-ti aduca magazinul online la nivelul urmator! In plus, iti oferim si o tema profesionista adaptata business-ului tau. Ne ocupam de tot!