Plata Securizata

Wedis Company trateaza cu cea mai mare seriozitate securitatea datelor personale si celor financiare ale clientilor nostrii.
Atunci cand platiti pe site-ul nostru web, datele dumneavoastra privind plata sunt criptate si expediate printr-o conexiune securizata. Criptarea informatiilor transmise online se realizeaza conform celor mai stricte norme.

Criptare

Criptarea se refera la modalitatea prin care datele sunt transmise pe internet si daca pot fi decodate de catre cineva care se uita la acestea. Folosim certificate SSL ( Secure Socket Layer) care asigura criptarea datelor dumneavoastra astfel incat acestea sa fie in siguranta. Aceasta este aceasi tehnologie pe care o folosesc si bancile. Conform Wikipedia, se estimeaza ca unui computer foarte puternic i-ar trebui 149,745,258,842,898 de ani pentru a sparge o criptare de 128 de biti.

Stocarea datelor de card

Numerele si datele cartilor de credit nu sunt niciodata stocate pe serverele companiei. Atunci cand n client decide sa plateasca cu cardul, acesta este redirectionat direct pe pagina bancii care este criptata si securizata. Wedis Company nu proceseaza in mod direct datele cardului dvs. ci primeste doar de pe pagina bancii confirmarea faptului ca tranzactia a avut succes sau a esuat. Acest lucru asigura la cel mai inalt nevel securitatea datelor dumneavoastra bancare in timpul procesului de plata.

Stocarea datelor de identificare

Datele de identificare ale clientilor, precum nume, adresa de e-mai, adresa de facturare, sunt stocate pe servere securizate. Conform termenilor si conditiilor site-ului si a termenilor de confidentialitate, acestea nu vor fi accesate sau impartasite cu terti decat cu acordul dumneavoastra in scris.