Modul PrestaShop Generator Avansat Google Image Sitemap

Rezultate de 3 ori mai bune in rezultatele Google Images, plus generator integrat de titluri Google SEO pentru fiecare imagine. Acest lucru va creste in mod exponential vanzarile si vizitele generate de cautarile de imagini in Google. Acest modul este un must-have pentru orice produs oferit de catre un magazin care utilizeaza PrestaShop.

Alege optiune

Pret: 59,90 €(fara TVA)

5 Imagini de prezentare

Versiune Prestashop:

1.6.x, 1.7.x

Demo Live:

https://www.prestachamps.com/demo/AGIS/admindemo/

Documentatie:

https://www.prestachamps.com/img/cms/documentation/GoogleImageSitemapModule.pdf

Schimbari de baza:

Nu

Modificarile bazei de date:

Nu

Multishop compliant:

Da

Rezultate de pana la 3 ori mai bune in Google Images

Acest modul combina mai multe caracteristici SEO uimitoare

Un MUST-HAVE pentru orice magazin PrestaShop, modulul nostru ofera rezultate de 3 ori mai bune in cautarea de imagini Google cu generatorul integrat de Titluri SEO pentru Google Images.

.

GENERATOR TITLU 

Am adaugat un generator pentru titlul imaginilor care poate utiliza peste 12 variabile diferite utilizate in PrestaShop (denumire produs, categorie, producator etc.)

.

ALEGETI-VA IMAGINILE

Aveti posibilitatea de a alege imaginile care sa fie adaugate la sitemap pentru imaginile Google – puteti alege si imaginea originala.

.

OPTIUNI AVANSATE

Aveti posibilitatea ori de a adauga o singura imagine, ori toate ale unui produs, un avantaj important, luand in considerare ca in mod implicit se putea adauga o singura imagine.

image
.

REZULTATE IMBUNATATITE

Google prefera imagini de calitate in dimensiuni mari, iar in cazul in care imaginea este prea mica, veti pierde un numar foarte mare din cautarile efectuate pentru dimensiuni mai mari.

.

PAGINI RESTRICTIONATE

De asemenea, aveti optiunea de a selecta paginile care trebuie sa fie excluse din generatorul de imagini pentru Google Sitemap.

.

VANZARI, VANZARI, VANZARI

Imaginile valoareaza cat o mie de cuvinte dar de asemenea acestea ajuta semnificativ si la vanzari. Acest modul a fost creat special pentru asta!

Google Image Sitemap Avansat

Modulul standard Google Sitemap nu va ofera optiunea de a schimba tipul imaginii ales pentru Sitemap, in acest fel va folosi formatul standard Home_default, care in mod ridicol, este de o dimensiune destul de mica fata de imaginile originale pe care le-ati incarcat. 

Cand vine vorba de Clasamentele pentru Imagini in Google, dimensiunea este ceva care conteaza cu adevarat. In primul rand, Google prefera imaginile cu o marime corespunzatoare si claritate, iar in al doilea rand, daca imaginea este mica, atunci veti pierde un numar foarte mare de cautari efectuate pentru dimensiuni mai mari. Fiind vorba de produse, vizitatorii sunt foarte interesati sa le vada mare si clar

Acesta este motivul pentru care modulul nostru combina 3 caracteristici SEO vitale:

1. Posibilitatea de a alege care imagini vor fi adaugate la Google Image Sitemap – se poate alege chiar si imaginea originala (cea incarcata original pe baza careia sunt generate toate celelalte dimensiuni).
2. Stim bine, ca uneori mai uitam sa adaugam un titlu la incarcarea unei imagini sau in cazul unui import de produse, acestea in general lipsesc, astfel ca se pierd cuvinte cheie. Pentru a rectifica acest lucru extrem de important, am adaugat un generator de titluri pentru imagini, iar acest generator poate folosi peste 12 variabile diferite utilizate in interiorul magazinului Prestashop cum ar fi categoria / denumirea produsului / producator etc.
3. Stim de asemenea, ca un produs poate avea mai mult decat o singura imagine, care ar putea fi reprezentativa. Imaginile ajuta la vanzari, toata lumea stie asta. Din pacate modulul standard de Sitemap pentru PrestaShop permite utilizarea unei singure imagini per produs, ceea ce inseamna ca peste 95% din eforturile dvs. de a prezenta produsul intr-un mod mai bun s-au dus pe apa sambetei. NOI AM REZOLVAT asta. Acum puteti alege chiar si sa adaugati toate imaginile pentru fiecare produs!

Versiune Prestashop 1.6.x, 1.7.x
Demo Live https://www.prestachamps.com/demo/AGIS/admindemo/
Documentatie https://www.prestachamps.com/img/cms/documentation/GoogleImageSitemapModule.pdf
Schimbari de baza Nu
Modificarile bazei de date Nu
Multishop compliant Da
Nota 
2017-06-02

Foarte tare !

Dupa importul a cateva mii de produse,acest modul mi-a salvat probabil saptamani de lucru cu optiunea de redenumire a imaginilor asa ca va multumesc.

Scrieti o recenzie

Modul PrestaShop Generator Avansat Google Image Sitemap

Modul PrestaShop Generator Avansat Google Image Sitemap

Rezultate de 3 ori mai bune in rezultatele Google Images, plus generator integrat de titluri Google SEO pentru fiecare imagine. Acest lucru va creste in mod exponential vanzarile si vizitele generate de cautarile de imagini in Google. Acest modul este un must-have pentru orice produs oferit de catre un magazin care utilizeaza PrestaShop.