Modul PrestaShop Google Tag Manager Avansat

Dorind sa va ajutam sa economisiti sute de ore de munca, am creat cel mai cuprinzator si complex modul Google Tag Manager pentru PrestaShop de pana acum.

Alege optiune

Pret: 69,90 €(fara TVA)

12 Imagini de prezentare

Versiune Prestashop:

1.7.x, 1.6.x

Demo Live:

https://www.prestachamps.com/demo/GTM/admindemo/

Documentatie:

https://www.prestachamps.com/img/cms/documentation/AdvanceGoogleTagManager.pdf

Google Tag Manager ProNe-am asigurat ca nu veti pierde sute de ore prin configurari

Am construit cel mai cuprinzator si complex modul Google Tag Manager pentru PrestaShop de pana acum.

.

Google Adwords + Remarketing

Utilizand numai setarile simple ale modulului, veti avea conversia Google AdWords si de asemenea urmarirea Remarketing-ului configurate in doar 2 minute.

.

Facebook Pixel + 9 Event-uri personalizate

Avand o urmarire Facebook corecta este un lucru crucial in ziua de azi. Noi nu am adaugat doar standardul de 1 pixel, ci toate cele 9 evenimente personalizate!

.

Urmarire Google Enhanced Ecommerce

Nu mai ai nevoie de alte module - poti utiliza doar Google Tag Manager pentru a urmari vanzarile, achizitiile si de asemenea cosurile abandonate (rata de Bailout).

.

Google Trusted Store Badge

Adaugati simplu cateva informatii in cadrul platformei de administrare si sunteti gata! Aveti emblema care ofera incredere clientilor!

.

Urmarire Pinterest pixel

Pinterest este destul de nou pe piata de publicitate dar vine puternic din urma, asa ca am adaugat de asemenea toate cele 3 evenimente personalizate de urmarire a pixelilor Pinterest.

.

Integrare Urmarire Personalizata

Am implementat urmarirea pixelilor Inspectlet precum si Hotjar in acelasi modul. Daca nu ati auzit despre acestia, nu e prea tarziu pentru a incepe sa utilizati aceste instrumentele uimitoare.

Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo Brand logo

3 PASI SIMPLI pentru a implementa Google Tag Manager

Totul incepe cu instalarea modulului. Creati un cont de Google Tag Manager si adaugati ID-ul contului in modul. Importati setarile pe care le-am creat, fara batai de cap in a intelegere implementarile tehnice. Am facut noi deja totul pentru tine.


Caracteristici de baza ale modulului Google Tag Manager Pro

Acesta este unul dintre cele mai cuprinzatoare module Google Tag Manager create vreodata pentru PrestaShop. Avem peste 22 de instrumente deja adaugate in interiorul unui singur modul dar suntem in curs de dezvoltare continua a modulului cu scopul de a-l face si mai bun.


.

Urmarire Enhanced Ecommerce (Tracking)

Ati vrut intotdeauna sa va urmariti vanzarile in timp real utilizand Google Analytics? Am facut acest lucru posibil cu modulul nostru. Am integrat toate palniile de vanzari pe care le foloseste Prestashop pentru a va oferi un mare avantaj atunci cand vine vorba de rentabilitatea investitiei si de vanzari.

.

Optimizare Viteza Pagina

Daca utilizati deja solutia Google Enhanced Ecommerce - este timpul pentru a face pasul in secolul 21, si nu lasa ca implementarile standard sa-ti mareasca semnificativ timpul de asteptare pentru incarcarea site-ului. Viteza conteaza! Stiati ca o singura secunda poate face diferenta de 17% la cresterea sau descresterea ratei de Bailout (abandon)? Acest modul va imbunatatii viteza paginii tale.

.

Social Media Tracking

Stiati ca in 2016 publicitatea pe Facebook a depasit Youtube? Asta ca exemplu despre cat de repede creste mediul de socializare. In loc de a folosi standardul pixel Facebook, am integrat toate cele 9 evenimente personalizate pentru a va permite sa urmariti intr-un mod mult mai bine cheltuielile si veniturile generate prin Facebook.

.

Integrare in 3 Pasi Simpli

Dupa cum am mentionat mai sus, exista 3 pasi simpli care trebuie urmati pentru a pune modulul "la lucru". Odata ce este activat, veti incepe sa va bucurati de toate informatiile pe care statisticile Google Analytics vi le ofera. Nu lasa concurenta sa te depaseasca doar datorita faptului ca nu intelegeti datele statisticii proprii.

image

Functional si compatibil pe deplin cu cu toate versiunile PS 1.6.

Am adaugat peste 22 de unelte in acest singur modul. Cea mai buna parte este ca nu aveti nevoie de cunostinte tehnice pentru a-l utiliza. Dar nu uitati ca suntem aici pentru a va ajuta iar in cazul in care doriti putem integra modulul gratuit pe site-ul dvs.

.

7 tipuri majore de marketing adaugate

Este nevoie in general de timp indelungat pentru a urmari si configura o lista lunga de pixeli si informatii de urmarire necesare care trebuie adaugate la anumite pagini. Nenumarate ore petrecute gestionand echipa de programatori si cerintele de Marketing care ar putea fi folosite in scopuri mai profitabile.

Toate acestea au fost indepartate destul de bine de catre Google Tag Manager. Ai un singur instrument care detine intr-un singur loc toate datele si variabilele.

.

Control Absolut peste Statisticile de Marketing 

.

Doar instalati si activati modulul. Sunteti gata sa incepeti


Nu rata acest avantaj si treci inaintea concurentei!

Fii la curent de unde intra banii in afacerea ta!

Este de departe cel mai complet modul Tag Manager - iar functionalitate suplimentara este adaugata in permanenta!
Versiune Prestashop 1.7.x, 1.6.x
Demo Live https://www.prestachamps.com/demo/GTM/admindemo/
Documentatie https://www.prestachamps.com/img/cms/documentation/AdvanceGoogleTagManager.pdf
Nota 
2017-06-02

Un modul excelent!

Echipa de marketing il iubeste.

Scrieti o recenzie

Modul PrestaShop Google Tag Manager Avansat

Modul PrestaShop Google Tag Manager Avansat

Dorind sa va ajutam sa economisiti sute de ore de munca, am creat cel mai cuprinzator si complex modul Google Tag Manager pentru PrestaShop de pana acum.