Integrare Google Rich Snippets

Integrare Google Rich Snippet

Felul in care Google si alte motoare de cautare vad continutul de pe site-ul tau poate fi foarte diferit de ceea ce apare pe pagina. Noi te ajutam sa transmiti in primul rand ceea ce este important si relevant.

Produs nou

Pret: 100,00 €(fara TVA)

2 Imagini de prezentare

Integrare Schema.org

Felul in care Google si celelalte motoare de cautare vad continutul unui site poate fi foarte diferit de ceea ce este afisat vizitatorilor pe o anumita pagina. Informatii cu valoare mare pot fi usor obscurate de informatii generice si repetitive iar acest lucru poate afecta in mare masura rata de clieck-through (numarul utilizatorilor care vad site-ul in rezultatele Google si apoi dau click ca sa acceseze pagina). Solutia este "Structured Data" adica structurarea datelor. Organizarea informatiilor aderand la o structura agreata de motoarele de cautare le va permite acestora sa gaseasca si sa intrepreteze usor informatia si de asemenea sa o afiseze intr-un mod mai creativ si atragator.

Schema.org reprezinta o colaborare sponsorizata de cele mai mari motoare de cautare (Google, Bing, Yahoo and Yandex) ce are scopul de a crea, promova si mentine informatiile structurate pe toate site-urile.

In afara de faptul ca Google va pute categoriza mai usor informatiile de pe site-ul dvs. integrarea Schema.org poate afisa de asemenea "Rich Snippets" la rezultatele cautarilor.

Screen image

Ce sunt Rich Snippets?

"Rich snippets" reprezinta sectiuni de informatii structurate care va permit sa scoateti in evidenta detalii suplimentare despre produsele dvs., detalii care vor deveni vizibile intre rezultatele cautarilor.

Screen image
.

1. Stelute in functie de recenzii / comentarii

Toata munca depusa pentru a asigura calitatea produselor precum si cel mai bun serviciu clienti poate fi rasplatita prin afisarea aprecierilor primite de la clienti prin stelutele acordate la recenzii. Acestea se pot afisa si in rezultatele cautarii. Este dovedit faptul ca afisarea unei note sau a stelutelor duce la o rata mai mare de click-through!

.

2. Afisare pret in rezultatele cautarii

Puteti afisa in cadrul rezultatelor pentru cautarile Google o serie de informatii utile din punctul de vedere al clientilor, probabil cel mai util fiind pretul. Afisarea acetei informatii precum si a disponibilitatii (In stoc sau Disponibil pentru Comanda) are sanse de a impiedica clientii sa plece la vantoare de informatii pe alte site-uri ce nu au afisate aceste informatii.

.

3. Caracteristici Produse

Puteti accentua cele mai importante sau utile caracteristici ale produselor dvs! Fiind afisate din start, acestea adauga mai multa valoare rezultatlor cautarii si pot convinge clientii sa cumpere acele produse.

Informatii suplimentare precum orele de deschidere sau locatia fizica pot fi de asemenea afisate!

Nota 
2017-06-14

Servicii de 5 stele!

Multumesc echipei pentru implementare! Aratam mult mai bine in Google acum :)

Scrieti o recenzie

Integrare Google Rich Snippets

Integrare Google Rich Snippets

Felul in care Google si alte motoare de cautare vad continutul de pe site-ul tau poate fi foarte diferit de ceea ce apare pe pagina. Noi te ajutam sa transmiti in primul rand ceea ce este important si relevant.