Google Page Speed Optimization - Optimizare viteza site

Accelerated Mobil Pages

Ti se incarca prea greu site-ul? Un magazin PrestaShop ar trebui sa se incarce in maxim 3 secunde daca e gazduit pe un server configurat corespunzator.

Serviciile noastre de Optimizare a Vitezei vor reduce seminificativ riscul pierderii clientilor din cauza incarcarii lente a paginilor si de asemenea vor reduce timpul petrecut pe site din momentul accesarii acestuia pana la finalizarea comenzii.

gpso-V1.0

Pret: 350,00 €(fara TVA)

1 Imagini de prezentare

Versiune Prestashop:

1.6.x

OPTIMIZARE VITEZA SITE

Timpul de incarcare are un efect determinant asupra Profitului. Serviciile noastre de Optimizare a vitezei va ajuta sa creseti rata de conversie pentru ca pentru ca Google recompenseaza o experienta optima de utilizare a site-ului!

OFERA SITE-ULUI UN BOOST DE VITEZA
Overview
Screen image

Cercetarile ne sustin!

Exista o multime de studii despre comportamentul persoanelor care fac cumparaturi online. Toate arata ca viteza de incarcare a paginilor are o importanta foarte mare pentru orice comerciant.

Daca in prima secunda de la deschiderea paginii, vizitatorul nu primeste impresia ca se intampla ceva in fundal si ca va primi rezultate in curand, se impacienteaza si pleaca.

.

Regula de 3 secunde

57% dintre vizitatorii magazinului online vor abandona site-ul dupa 3 secunde.

.

Experienta proasta nu se uita

80% dintre cei care initial pleaca nu se mai intorc niciodata pe site.

.

Reputatie negativa

Jumatate dintre clientii pe care i-ati pierdut vor spune si altora despre experienta negativa cu site-ul respectiv.

.

Dar restul?

Intr-adevar sunt 43% care raman dupa 3 secunde insa daca asteapta 4, 5 secunde sau mai mult, numarul abandonurilor creste dramatic.

Cresteti acum performanta site-ului!

Oferiti clientilor cea mai buna experiente posibila si respectati-le timpul!

Ce e inclus?


.

Optimizare Imagini

Imaginile neoptimizate pot conduce la o scadere sesizabila a performantei. Ne vom asigura ca dimensiunile sunt reduse corespunzator pentru o viteza mai buna de incarcare.

.

Eliminarea resurselor JavaScript si CSS

Acestea blocheaza redarea continutului in fold - atentie, platforma Prestashop nu ingaduie inlaturarea tuturor acestor resurse ci doar a unora.

.

Minify JavaScript

Reducerea spatiului ocupat de codul Java script va scadea vizibil timpul de raspuns.

.

Prioritizarea continutului vizibil

Prioritatea principala este incarcarea rapida si corecta a continutului vizibil.

.

Activarea compresiei

Acest lucru va reduce timpul necesar descarcarii resurselor precum si traficul utilizat de clienti.

.

Verificarea redirectionarilor

Verificarea necesitatii redirectionarilor din pagina de destinatie si eliminarea acestora daca nu sunt necesare.

.

Minify CSS

Reducerea fisierului CSS pastrand aceeasi functionalitate dar economisind la transmisia de date.

.

Minify HTML

The HTML size will be reduced while maintaining the same functionality, speeding up the website

Atentie: reducerea duratei de raspuns a serverului nu este inclusa in acest plan lucru ceva ce putem influenta mod direct cazul care serverul pe gazduit corespunde cerintelor functionare optima platormei prestashop daca un server shared sau administratorii pot ofera activarea diverelor compresii si functii cache vom recomanda schimbarea.

Alege cea mai buna echipa de experti PrestaShop

image

Ce e de facut atunci cand site-ul tau se incarca incet?

Site-ul tau are nevoie de o optimizare a vitezei. In primul rand incercati sa priviti site-ul din punctul de vedere al vizitatorului, potential cumparator, care doreste produse asemanatoare sau exact ca cele vandute in magazinul dumneavoastra.
Cate secunde aveti rabdare sa asteptati sa se incarce pagina inainte sa dati clic pe pagina concurentei?

Majoritatea uneltelor de masurare a vitezei de incarcare a paginilor web ofera deja cateva sugestii standard care trebui aplicate site-urilor testate. Aceste sugestii sunt cateodata destul de evidente, ca de exemplu: optimizarea imaginilor. Instructiunile sunt destul de clare sugerand formatarea adecvata si comprimarea imaginilor care pot economisi mult bytes de date, ducand la o incarcare mai rapida a paginii cu un aumit numar de milisecunde.

Dar cand vine vorba de eliminarea resurselor JavaScript si CSS care blocheaza redarea continutului in foldul paginii... aveti nevoie de un programator.
Experienta noastra in optimizarea vitezei de incarcare a magazinelor Prestashop ne-a ingaduit sa reducem incarcarea paginii la sub 3 secunde pentru toate proiectele optimizate de noi pana acum. Toate magazinele Prestashop hostuite pe serverele noastre au o viteza de incarcare a paginii de sub 2 secunde. Calitatea serverelor pe care sunt gazduite magazinele determina o mare parte din viteza generala a paginii.

In comparatie cu alte servicii care va ofera doar un audit al site-ului si o lista de sugestii, noi vom interveni si tehnic si vom rezolva aceste probleme. Dupa achizitionarea serviciului, avem nevoie de acces la PrestaShop Backoffice, precum si de accesul FTP la fisierele dvs., va asiguram ca facem toate eforturile atunci cand vine vorba despre cresterea vitezei al unui site.


Pentru scaderea vitezei cei mai mari vinovati pot fi imaginile de pe un site web. Un slider full-width arata foarte bine si chiar poate genera, dar daca este de 4 MB mare, efectul pe care il are asupra timpului de incarcare va creste rata de respingere si va nega intregul profit. Ne vom asigura ca toate imaginile sunt optimizate (slidere, bannere, pagini de produs, chiar si cele mai mici pictograme) si, in medie, acest proces scade dimensiunea reala a site-ului (in MB) cu pana la 50%. Utilizam instrumente dedicate pentru a ne asigura ca calitatea imaginii ramane aceeasi, chiar daca dimensiunea este redusa semnificativ, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji ca acest lucru va afecta in mod negativ segmentul frontal.

App image

Dupa ce am lucrat in PrestaShop inca de la primele versiuni, suntem foarte familiarizati cu toate modulele standard si cu o mare parte din cele mai populare si utile module disponibile pe Market Addons. Aceasta experienta ne permite sa identificam rapid modulele care provoaca o scurgere a resurselor si vom putea aplica rapid modificari pentru a le optimiza. Suntem siguri ca sunteti familiarizat cu modulul "Produse corelate", aparent inofensiv. Ceea ce este posibil sa nu stiti este ca, chiar daca numai cateva produse sunt afisate in blocul respectiv, in fundal, intreaga categorie este analizata si incarcata. procesul este foarte rezonabil pentru resurse si are un efect vizibil asupra vitezei de incarcare (mai ales daca aveti un catalog de produse cu sute de produse care au aceeasi categorie). Am gasit o modalitate de a limita numarul de solicitari si de a le aplica procedurii standard cu fiecare Serviciul de optimizare a vitezei pentru pagina PrestaShop.


Acesta a fost doar un exemplu, dar exista si alte module care au aceeasi problema (Produse noi, Best Sellers, Produse recomandate etc ... probabil ca le aveti pe toti activi in magazinul dvs., dar nu ati acordat prea multa atentie cat de mult pot influenta viteza unei pagini). Cand vine vorba de modulele disponibile pe piata, lista creste si mai mult. Dar fiti siguri ca daca nu avem deja o solutie pentru modulul dvs., vom gasi unul si ne vom asigura ca nu vor afecta negativ viteza site-ului.

image

Un alt factor important este performanta serverului gazda

O alta problema poate fi mentionata dupa marimea imaginilor si dupa module care incetinesc site-ul si acesta ar fi: timpul de raspuns al unui server. Vestea buna este ca de-a lungul anilor am acumulat un portofoliu de proiecte din intreaga lume, astfel incat, daca se dovedeste ca aveti probleme cu serverul, suntem mai mult decat fericiti sa va recomandam trecerea la un server nou, care se dovedeste ca ofera servicii si performante excelente pentru site-ul dvs. PrestaShop.

Exista mai multe extensii de browser care vor lua in considerare timpul efectiv necesar pentru incarcarea paginii dvs. Acestea reprezinta un instrument inestimabil pentru a avea un "instantaneu" al site-ului in starea dvs. curenta si apoi sa il comparati cu rezultatul dupa finalizarea serviciului de optimizare. Daca cititi acest lucru, sunteti probabil constienti de problemele de viteza redusa pe site-ul dvs. si doriti sa le reparati. Daca este nevoie de 10 secunde pentru incarcarea site-ului, problema este critica si pierdeti vanzari. Scopul nostru este de a reduce viteza de incarcare sub 2 secunde. Site-ul nostru propriu este un exemplu excelent in acest caz, deoarece majoritatea paginilor se incarca in mai putin de o secunda.


Pe langa numarul efectiv de secunde necesare pentru incarcarea unei pagini, exista si alte resurse pentru a testa viteza site-ului dvs., cea mai importanta si utila fiind Google Page Speed Insights si GTMetrix. Majoritatea site-urilor pe care am lucrat au inregistrat valori scazute sau medii ale diferitelor teste (de la 10 la 60 din 100), indicand probleme serioase legate de viteza paginilor care trebuiau optimizate. Cu modificarile noastre am reusit sa crestem aceste ranguri pana la un rating de 85 - 90 pentru versiunea desktop. In cazul in care va intrebati, google.com are un rating de 98-99 din 100, astfel ca un scor perfect este mai mult decat un ideal decat un obiectiv real. Exista o modalitate mult mai usoara de a interpreta toate statisticile, si anume codificarea culorilor care sunt furnizate de aceste teste. Pe scurt, rosul si portocaliul sunt rele, galbenul inseamna ca aveti nevoie de imbunatatiri, si verdele este bun. Indiferent daca site-ul dvs. este rosu, portocaliu sau galben, scopul serviciului nostru este de a face verde.

App image

Optimizarea vitezei paginii are un efect imens asupra imbunatatirii experientei clientilor si in cresterea vanzarilor. Concurenta este feroce iar acest serviciu (pentru care pretul reflecta numarul mediu de ore de munca necesare pentru finalizarea cu succes) cu siguranta va intoarce investitia depusa.

Doresc optimizarea site-ului
Versiune Prestashop 1.6.x
Nota 
2017-06-14

Viteza incarcare

Dela 7-8 secunde am ajuns la 2 - 3 pe majoritatea paginilor din magazin si cel mai important, pe Homepage.

Scrieti o recenzie

Google Page Speed Optimization - Optimizare viteza site

Google Page Speed Optimization - Optimizare viteza site

Ti se incarca prea greu site-ul? Un magazin PrestaShop ar trebui sa se incarce in maxim 3 secunde daca e gazduit pe un server configurat corespunzator.

Serviciile noastre de Optimizare a Vitezei vor reduce seminificativ riscul pierderii clientilor din cauza incarcarii lente a paginilor si de asemenea vor reduce timpul petrecut pe site din momentul accesarii acestuia pana la finalizarea comenzii.